Eladó Téglalakás, Pécs

#205100943

Eladó Téglalakás

89.16 millió Ft

Pécs Ürög , Daru dűlő
Alapterület:
105 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszivattyú
Kertre néző
Dupla komfort

Prémium minőség, letisztult környezet, kivételes lehetőség....

Eladó az Ürögi városrészben (a Magyarürögi úthoz közeli családi házas övezetben) - nagy szakmai múlttal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósítandó, összesen 2x2 lakásból álló, modern, minimál stílusú, hőszivattyúval és napelemekkel szerelt, téglaépítésű, szigetelt társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, nagyméretű új építésű lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, a különböző támogatási és hitelkonstrukciók akár egyidejű igénybevételének lehetőségével, 2024. nyári átadással még leköthetők!

 

A lakások alagsorában kényelmes garázs, fedett előtér, és előszoba, a földszinten fürdő-WC, konyha-étkező-nappali és egy külön nyíló hálószoba, valamint a nappaliból nyíló terasz, míg a tetőtérben további három, külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra. Lakásonként további, megközelítőleg 250nm nagyságú kizárólagos használatú kertet is tartalmaz a vételár.

Az adott lakásban a belső elrendezésén még lehet változtatni, a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül még szabadon választhatók. Az ingatlant is magába foglaló épület fekvése, tájolása, az egyes lakásokon belüli szobaszám, és a helyiségek belső elosztása, a belső terek kialakítása, valamint az új építésű, modern hangulat és alkalmazott technológia mind-mind a kényelmes és elegáns lakhatást biztosítja egy nagyobb létszámú család számára.

 

Természetesen a hirdetésben szereplő lakás egyike a 4 dbnak, méretét tekintve 105 nm illetve 89.160.000,ft- irányáron megvásárolható. A helyszínen bármikor betekintést nyerhetnek a jelenlegi állapotra, alaprajzot kérésre szívesen küldünk!

Egerszegi Ági
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Üzlethelyiség
Panellakás
Sorház
Erdő
Szántó
Zártkert
Irodaház
Szálloda, panzió
Iparterület
Tanya
Ikerház
Nyaraló